Carta d’agraïment 2013

La Vallmoranta és sinònim de perseverança, esforç i treball, però sobretot és un projecte que ens fa continuar creient en els somnis. El que va començar com una aspiració i un repte s’ha acabat convertint en una realitat que, any rere any, supera les nostres expectatives. I això, en bona part, és gràcies a la vostra col·laboració, sense la qual ens seria molt més complicat superar els esculls organitzatius.

El passat dissabte 23 de novembre, Sant Pere Molanta es va omplir de persones de totes edats i provinents de tot Catalunya que volien passar una bona estona, fer esport, conèixer gent i nous paisatges i aportar el seu granet de sorra a La Marató. Els 332 participants van córrer, van buscar fites, van dinar i van participar activament al sorteig d’obsequis. El somriure de tots i cadascun d’ells al marxar ens va emocionar i omplir d’alegria, energia i forces per continuar fent créixer la Vallmoranta.

Enguany s’han recaptat 4.373 € per La Marató de TV3, 1.500 € més que l’any passat. Són uns diners que es dedicaran a la investigació de malalties neurodegeneratives i a pal·liar el patiment dels qui les pateixen i dels seus familiars.

Gràcies a tots/es vosaltres hem acconseguit aquesta xifra rècord.

Moltes gràcies i fins la propera edició!

VALLMORANTA 2013