Carta d’agraïment 2014

La 4a edició de la Vallmoranta ha recaptat 4.233 euros per La Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor. Any rere any la cursa va creixent i ja queden lluny els gairebé 3.000 euros aconseguits durant les primeres curses, una xifra que anem superant amb escreix gràcies a tots els participants. Més de 340 persones es van desplaçar el passat 22 de novembre fins a Sant Pere Molanta per passar una bona estona, gaudir de la natura i dels paisatges penedesencs, fer esport i aportar el seu granet de sorra solidari. La seva participació activa durant la cursa, el dinar i el sorteig d’obsequis ens esperona a continuar treballant perquè cada edició sigui millor que l’anterior.

La victòria de la cursa llarga en la categoria masculina se la va endur un equip format per tres corredors provinents de les Terres de l’Ebre: Oriol Pellissa, Lluís Saladié i Roger Moras. La guanyadora de la femenina va ser Eva Bové, mentre que el trofeu de la mixta va ser pel tàndem entre Kenneth Colell i Meritxell Martell. Pel que fa a la cursa curta, el guanyador va ser David Farell. El podi el completen l’equip de Nuri Parellada, Joan Solé i Adrià Solé com a guanyadors locals de la curta, i Kenneth Colell i Meritxell Martell que repeteixen com a guanyadors locals de la cursa llarga.

La Vallmoranta és sinònim de perseverança, esforç i treball, però sobretot és un projecte que ens fa continuar creient en els somnis. El que va començar com una aspiració i un repte s’ha acabat convertint en una realitat que, any rere any, supera les nostres expectatives. 4.233 gràcies per fer-ho possible.

 ORGANITZACIÓ DE LA VALLMORANTA