Cancel·lació Vallmoranta 2020

La situació epidemiològica continua fent necessàries mesure de restricció per evitar la propagació del virus, entre les quals hi ha la suspensió d’activitats esportives o el confinament perimetral durant els caps de setmana.


Malauradament, tot i que havíem treballat en una alternativa segura i amb totes les mesures, ense veiem obligats a suspendre la Vallmoranta d’enguany. Ara toca ser responsables i cuidar-nos, i quan tot hagi passat tornarem amb més força que mai.

Igualment us animem a tots a fer donacions a la Marató d’aquest 2020, destinada precisament a combatre la COVID-19, i on la solidaritat és clau per la investigació.


Moltes gràcies pel vostre suport i comprensió i una forta abraçada a tots i totes!

De molt segur que ens retrobarem en l’edició de l’any vinent!!!