Retràs inici Vallmoranta 2020

A partir del passat divendres 16 d’Octubre van començar els 15 dies de restriccions a Catalunya, entre les quals hi ha la suspensió de les activitats esportives amateurs. Això afecta de ple l’inici de la Vallmoranta, que inicialment estava previst pel dia 30. Des de l’organització posposem aquesta data i restem a l’espera de l’evolució de la pandèmia i de les directrius de les autoritats sanitàries. D’aquí dues setmanes decidirem el nou calendari, sempre i quan la situació epidemiològica ens avali per tirar endavant. 

Tal i com ja havíem anunciat, la nostra intenció és oferir un format dilatat en el temps, de manera que els corredors tinguin un mes i mig per completar el mapa: com que hi haurà molts dies per poder fer el recorregut, s’evitaran aglomeracions a la muntanya i coincidències de grups de persones no convivents. Les noves tecnologies tindran un paper important, ja que les fites es marcaran a través d’una aplicació mòbil per evitar qualsevol tipus de contacte físic amb objectes i el mapa s’enviarà per correu electrònic. 

Les inscripcions – amb un preu de 10€ pels adults i 5€ pels nens- havien de començar el 30 d’octubre, una data que haurem d’ajornar. Properament us anunciarem qualsevol novetat al respecte. 

Moltes gràcies pel vostre suport i comprensió.