#Vallmoranta2020

La cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta tira endavant: enguany es farà adaptada a les condicions sanitàries actuals. Des de l’organització estem treballant en un format dilatat en el temps, de manera que els corredors tindran un mes i mig per completar el mapa: com que hi haurà molts dies per poder fer el recorregut, s’evitaran aglomeracions a la muntanya i coincidències de grups de persones no convivents. Les noves tecnologies tindran un paper important, ja que les fites es marcaran a través d’una aplicació mòbil per evitar qualsevol tipus de contacte físic amb objectes i el mapa s’enviarà per correu electrònic. Les inscripcions començaran el 30 d’octubre i la cursa es podrà fer des d’aquell dia i fins el 13 de desembre.

En plena pandèmia, la Vallmoranta vol continuar col·laborant de manera activa amb La Marató de TV3, que està dedicada a la Covid-19. La solidaritat és un valor inherent a la cursa i ara és més necessària que mai, és per això que hem cregut convenient reinventar el format per adequar-lo als temps actuals.