23 de novembre #vallmoranta2019


El pròxim 23 de novembre del 2019 torna la NOVENA edició de la cursa d’orientació de Sant Pere Molanta! Després de l’èxit ja consagrat de les darreres edicions, us volem seguir oferint l’opció de poder maridar aquest esport amb els punts més característics del nostre territori.

Les inscripcions s’obriran on-line a partir de l’11 de novembre i restaran obertes fins al 20 de novembre.

En les edicions anteriors, i gràcies a tots vosaltres, hem pogut recaptar més de 28.000 € els quals els hem destinat íntegrament a les diferents edicions de La Marató de TV3.

Com ja és habitual, un cop s’hagin fet efectives les despeses pròpies de l’organització, els beneficis recollits per inscripcions, espònsors i donacions, seran entregats a l’organització de la marató de TV3 d’enguany.

Amb la finalitat d’evolucionar i actualitzar la cursa, en l’edició actual realitzarem una prova pilot amb un nou sistema de marcatge en la prova curta. En funció dels resultats obtinguts integrarem aquests sistema de marcatge en les dues modalitats de curses de les futures edicions.

Per acabar, dir-vos que hem preparat un nou mapa per poder seguir mostrant-vos la bellesa de la nostra zona, d’aquest  balcó del Gran Penedès-Garraf.

US HI ESPEREM!!