3.729 Gràcies!

Com tots ja sabeu, la fita de la Vallmoranta és la solidaritat vinculada a l’esport. Veure com el projecte pren forma i s’assoleix amb èxit és una gran empenta per continuar treballant amb força i intentar que cada edició sigui millor que l’anterior. La confiança dels prop de mig miler de participants ens esperona a continuar creient en els propis repte si en la materialització dels somnis.

El passat dissabte 17 de novembre, la Vallmoranta va aplegar gent de totes edats i provinents d’arreu de Catalunya amb la intenció de passar-ho bé i de col·laborar amb La Marató de TV3. Gràcies a tots vosaltres es van recaptar 3.729 €, que s’aportaran avui, dia de La Marató, i ajudaran a augmentar el marcador final. Aquests diners es dedicaran a la causa d’enguany: el càncer.

Des de l’organització de la cursa us volem agrair profundament el vostre entusiasme. Gràcies per creure en nosaltres, per la confiança rebuda i per voler recórrer plegats aquest camí.

A part de les imatges, aquest any us fem un petit obsequi… un vídeo resum d’aquesta edició de La Vallmoranta. Esperem que us agradi:

Que tingueu unes molt bones festes i ens retrobem a la pròxima edició!